Coffee Shop & Restaurant

Interior design - renovate (Nakhonratchasima)

-

-

-

-

 

Owner         

Location      

Area 

Year

Life Factory

Nakhonratchasima

Arch-240 Sq.m. / Land- 113 Sq.m.

2015 

       Life Factory

                 

                โรงงานผลิตสิ่งมีชีวิต - ได้ตีความถึงคำว่า “Life” ในรูปแบบของชีวิตคนเมือง หรือ บ้านในเมือง และ “Factory” ในรูปแบบของลักษณะรูปทรง องค์ประกอบ เส้นสาย ที่ดูมีความซับซ้อนของงานเดินท่อต่างๆ ซึ่งทั้งสองสิ่ง
ได้ทำการผนวกรวมกันให้เป็นหนึ่งเดียว ซึ่งสื่อออกให้เห็นอันดับแรก คือ ตราสัญลักษณ์ของร้าน ที่ดูคล้ายกลุ่มอาคาร
บ้านเรือน และปล่องควันโรงงาน ที่อยู่ผสม กลมกลืนกันไป และนำลักษณะเดียวกันนี้ ไปเป็นองค์ประกอบอื่นๆในร้าน
ด้วยเส้นต่างๆ ที่ดูเกี่ยวข้องกัน การใช้โทนสีในแนว Earth tone (น้ำตาล, เทา, ดำ) ผสานกับการใช้เหล็กดัด และลวดลาย
ในที่ประตูหลักให้ดูย้อนยุค รวมทั้ง ความเรียบขององค์ประกอบหลัก ทำให้เกิดความรู้สึก เก่าและใหม่ เป็นเอกลักษณ์
ที่แตกต่างจาก style ทั่วๆไป

                Plant life - have interpreted the word "Life" in the form of city life or home town and "Factory"

in the shape of the lines that look complicated pipe work place. The two things have been combined into one.                     The media is out to first logo of the store. A similar building blocks ,Houses and smokestack factories are blended together and bring the same way. As to the other elements in the store.
                With lines View Related The colors in the Earth tone (brown, gray, black), combined with the use of wrought iron and decorative. The main door to the retro look and the flatness of the main components.

Evoke a sense of old and new identity. Different from the normal style.

Main entrance

Main entrance

Main entrance (Logo & Steel door)

Main entrance (Logo & Steel door)

walkway to building

walkway to building

another entrance and bicycle parking

another entrance and bicycle parking

Terrace (semi outdoor area)

Terrace (semi outdoor area)

Terrace (semi outdoor area)

Terrace (semi outdoor area)

Terrace (semi outdoor area)

Terrace (semi outdoor area)

Main entrance

Main entrance

Glass door with steel handle

first look inside

first look inside

Counter / Cashier

Counter / Cashier

Counter / Cashier

Counter / Cashier

Steel decorate

Steel decorate

His majesty the king.

Stool bar

Stool bar

interior space

interior space

Longituditional section

Longituditional section

Cross section

Cross section

Cross section

Cross section

Interior space

Interior space

walkway from sub entrance

walkway from sub entrance

bicycle parking at the left side and the ramp for everybody use.

Outdoor space

Outdoor space

Landscape design for use in the winter season or night time.

Address : 122/18 The Privacy Condo (Residence 2),Ngamwongwan Rd., Soi Chulakasem, Bangkhaen, Mueang, Nonthaburi, 11000

COPYRIGHT © 2015  NAR Architects I    TEL  (+66) 89  1596376